Spoedcursus

spoedcursus

Ben jij 17 jaar, heb je al stiekem een beetje ervaring en wil je graag je rijbewijs zo snel mogelijk halen? Dan is een spoedcursus misschien voor jou.

Proefles voor de spoedcursus

Als je begint met de spoedcursus, beginnen we met een proefles om te kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt en met welke rijinstructeur je graag wilt rijden. Na de proefles kunnen we een planning maken voor wanneer je kunt afrijden. Dit is afhankelijk van de wachttijden van het CBR en of je je theorie examen al binnen hebt.

Hoeveel uur rijd ik per dag?

Het aantal uren is in overleg en wanneer het examen gepland is. Dit kan 3 uren tot 5 uren per dag zijn, afhankelijk wat je zelf wilt en mogelijk is. De rijinstructeur kan je klaarstomen in 10 dagen en dan kun jij je rijbewijs hebben! Let op: mocht je in de zomermaanden de spoedcursus willen volgen, geef dit dan in April/Mei aan! Dit vanwege de drukte bij het CBR.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een spoedcursus zijn afhankelijk van hoeveel uren de rijinstructeur denkt dat jij nodig hebt om succesvol te slagen. Kijk voor onze tarieven op deze pagina.